perjantai 23. joulukuuta 2011

Puudelit ja rottikset, osa II

No, tuli puoliksi luvattua, joten puoliksi sitten kirjoitan. Niin kuin yleensä. Ei tässä vielä olla kaikkea laitettu peliin, katsotaan sitten vuonna 2012... Aloitan, jotten unohda, kiittämällä Teitä kaikkia yli 5600 blogiklikkaajaa menneestä syksystä.
Havahduin myös siitä tosiasta että facebookissa oltiin kuulemma kysytty muun muassa että onko minun kaikki intiaanit kanootissa. Tämä reaktiona siihen että kyseenalaistin kysymysmerkillä (?)(!) kolme kauttani KyIFissä. Kysymysmerkki?!
Vastaan nyt että en edes omista kanoottia, saatikka kajaakkia. Ja vastaan myös että tiedän että mainitut kaudet olivat sillä eletyllä hetkellä antoisia. Paljastan samalla että joukkue olisi päässyt vähemmillä kriisipalavareilla -selkäni takana - jos olisivat malttaneet kysyä minun näkemystä asioista.
En olisi todellakaan edes halunnut jatkaa joukkueen valmentajana divarissa.
Kolmessa vuodessa noustiin liigaan, ja siinä tilanteessa on urheilijalla vain yksi tie. Jos haluaa kehittyä, niin pitää olla munaa ottaa riskejä ja panna itsensä likoon. Huomasin että joukkue ei halua nousta, joten valintani olisi ollut helppo. Nyt ei vaan annettu minulle sitä mahdollisuutta, ja kiitokseksi sain julkisen ryöpytyksen joiden yksityiskohtia ei viitsi edes selostella... Ne fiilikset joiden kanssa olen sen jälkeen elänyt tuottivat sitten sen syyskuisen kysymysmerkin. Ei sen kummempaa.
No, nyt on joulu joten toivotan itselleni Hyvää Joulua. Minun ei tarvitse tällä alueella todistella enää mitään niiden kolmen vuoden jälkeen.
Nyt panostan kulttuuriin ja toimin sekä jonkinlaisena jazzpianistina että revyynäyttelijänä.
Tekee hyvää.
*
Ja sitten miesten liigaan. Nais- ja divarisarjoista poiketen annan tänään 1-3 puudelia tai 1-3 rottista. Pehmein on kolme puudelia, kovin kolme rottista. Tottakai.

3 rottista:

West. Is the best. Nolla tappiota, paras veskari, keskipuolustus, hyökkäyspeli. Ja paras valmentaja. Hyvä Micke. Toivon myös että saan syytä kehua maajoukkuevalmentajaa, ja samalla liittoa...

2 rottista:

HIFK: Kahdenkymmenen kauden lepsuilun jälkeen on Petter Forsströmin johdolla sillä paikalla sarjataulukkoa missä tämän merkkinen seura tulee ollakin. Kunhan saa vielä juniorityön kukoistamaan...

2 rottista:

Sjundeå IF. Saisi kolme mutta pahat tappiot sekä ÅIFK:ta että Cocksia vastaan kotikentällä oli tuoda jopa yhden rottiksen leiman. Kuitenkin, ainakin teorissa yhden ottelun vähemmän pelanneena kakkosena sarjassa. Kannattaa muuten pitää tämä sijoitus. Kauden parhaat ottelut nähdään nimittäin semifinaalissa kakkosen ja kolmosen välillä ja kotikenttäetu voi olla ratkaiseva.


2 rottista:

Cocks. Vaikean alkukauden ja Teemu Tammisen loukkaantumisen jälkeen kansainvälinen ryhmä on saanut juonesta kiinni. Muun muassa entistä rumemman pelityylin ansiosta poiminut hyviä voittoja viime aikoina.


1 rottis:

Atlas. Muun muassa entistä siistimmän pelityylin ansiosta löytänyt kurinalaisen pelin joka tähän asti sai huipentumansa kun Jaakko Horellin ryhmä kävi napsimassa vieraspisteet entisen valmentajan kustannuksella Riksussa. Noussee sekä koira- että sarjataulukossa.

1 rottis:

Dicken. Näyttää vihdoin kehittyneen. Mutta kyllä on kestänytkin...

1 puudeli:

ÅIFK. Kovalla sanahelinällä kauden ennakkossa esiintynyt joukkue ei vielä(kään) saavuta mitalia.

2 puudelia:

BK-46. Olin kauden alussa huolissani tästä käsipallomme kivijalasta. Huoleni olivat sittenkin syystä. Melko pirteästi kauden aloittanut Karjaa on tippunut sarjan tokavikaksi. Ei varmaan tyydytä ketään sielläpäin.

3 puudelia:

Akilles. On eri asia valmentaa valmista joukkuetta (Cocks) kuin kaikkea muuta kuin valmista joukkuetta (Akilles). Raivo Laast toteaa tämän näinä aikoina.

Ja sitten vielä päivän yllätysrottis. Palautusta on tullut Granista kun sorruin puudeloittamaan heidän divarijoukkueensa. Varauksella kyllä näin tein mutta kyseessä on todellakin ponnahduslautajoukkueesta. Parhaat pelaajat pääsevät Westin penkille.
*
Jouluaatto. Hyvää ruokaa, iloisia lapsia. Rauhaa. Toivotan teille kaikille Rauhallista Joulua  ja Iloisita Uutta Vuotta. Kennelissä tapahtunee muutoksia kun kinkut on syöty.
*
På julen kan lejonet och lammet dela bädd. Liksom pudeln och rottweilern. Hav frid i stugorna!

Ei kommentteja: