sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Väärin - Fel 2

Viime sunnuntain kirjoitus herätti hilpeyttä kautta käsipalloilevan Suomen. On tullut ilmi että olin tavallaan väärässä koskien tuiki kummallista peliohjelmaa. Minulle on kerrottu että ottelukaava saatiin pystyyn arpomalla. Ja että seurojen edustajat hyväksyivät tämän.
Tuloksena mainittu farssi.
Palataan ajassa taaksepäin ja luetaan uudelleen syksyllä ilmestynyttä "Huoli - Bekymrad"- blogia. Tässä ilmenee että mielipiteeni on että ei ainoastaan valmennuslisennsijärjestelmää pidä saada aikaiseksi vaan myös seurajohtojen pakollinen jatkokoulutus olisi äärimmäisen tärkeä lajimme kehitystyötä ajatellen.
Joten:
Jos meillä seurajohdot ovat sillä tasolla että hyväksyvät kaikkea muuta kuin urheilullista otteluohjelmaa ja eivät tässä tapauksessa kykene näkemään päätöstensä seuraamuksia niin jonkun pitäisi oikaista heitä tietoisuuteen.
Ja tässähän tullaan jälleen kerran liiton toimintaan.
Totta helkkarissa liitossa pitää olla niin osaavaa henkilökuntaa että vältyttäisiin suorastaan lapsellisista ratkaisuista. Sitä varten liitto on olemassa. Ja sen takia liitto ei (tässäkään asiassa) voi piiloutua seurojen tahtojen taakse.
Korviini on myös laskeutunut suorastaan surkuhupaisia yksityiskohtia. Hassuimmat ovat väittäneet että tämä blogi on tilaustyötä. Huhujen mukaan monestakin suunnasta.
Toimin aikoinaan päätoimittajana sekä lukio-, Reserviupseeri- että Opettajakorkeakoululehdessä. Olen valmentanut kahdeksan kautta SM-sarjassa ja repussa on noin 70 erilaista maaottelua.
En minä keneltäkään kysy että mitä tänne pitäisi kirjoittaa.
Olkaa kanssani eri mieltä vaikka joka päivä mutta älkää aliarvioiko älykkyyttäni. Ok?
*
"Vi måste få ordning på målvaktsspelet och försvaret för att kunna kontra in lätta mål." Så här säger alla tränare och experter inför alla viktiga matcher. Svårare än så är det ju inte. West har släppt in 23 mål de senaste två (!) matcherna.  Nu senast 12 mot Cocks!
Så där jättespännande blir nog inte årets finaler. Tur att de inte ses i televisionen...
*
ÅIFK gavs en sista chans genom att tränare Salminen avgick. Pietari Kapi tog över och resten är historia. BK-46 förlorade säsongens viktigaste match vilket försvårar lagets chanser till slutspel. Ett unikt problem, kan man säga...
*
I morgon, måndag, spelas en med tanke på Play Off-skedet avgörande match i Idrottshuset mellan HIFK och Sjundeå IF.
Klockan 20.15...
Det är bra att handbollsligan höjer sin profil och gör produkten intressant och publikvänlig. Huh, huh...
*
Att en ligaspelare försvarar högertvåa med båda hälarna konsekvent vid sexmeterslinjen, mitt i sin egen zon mot antingen Nico Rönnberg eller Ravo Voosalu är ett tecken på att vi har mycket kvar att göra i såväl tränar- som spelarutbildningen...
Sånt såg man i veckan i Sjundeå...
*
With love!

Ei kommentteja: