sunnuntai 9. lokakuuta 2011

BK46-West 22-22 (11-11, 6-16) Num3rot

Kävin Karjaalla tutkimassa BK:n ja Westin välista liigaottelua. Vastakkain valmentajina veljekset Jan ja Mikael Källman. Ottelun molemmilla puoliajoilla tehtiin 22 maalia jotka jakautuivat tasaisesti ensimmäiset 30 minuuttia ja epätasaisesti toiset kolmekymmentä. Westin kymmenen maalin voitto ratkesi vanhemman veljeksen taktisella muutoksella kun kotijoukkeen edukseen esiintynyt O-P Korpimäki laitettiin erikoisvartiointiin ensimmäisen puoliajan lopussa. Sen jälkeen BK:n eväät ja jaksaminen loppui kuin seinään ja voittajasta ei ollut tasaisista taukonumeroista huolimatta mitään epäselvää. Westin pelaajista kaksoset Broman tekivät tarvittavan työn hyökkäyksessä jotta hallitseva mestari selvisi helpohkosti tehtävästään.
Ja sitten num3roihin:

              Läheltä   %           Kaukaa     %        Pilkulta    %        Tekniset
BK        11/16     69           5/17         31        1/1         100       20
West      16/21     76          9/20          45        2/3          67         9

Yhteenveto: West pääsee lähempää ratkaisuihin josta osuu helpommin. BK sählää liikaa. West heittää myös kauempaa enemmän koska ei sorru samaan määrään teknisiin virheisiin kuin BK. Kansainvälisesti ollaan todettu että joukkue joka ratkaisee vähän yli puolet läheltä (laidat, viiva, läpimurrot ja vastahyökkäykset) on vahvoilla. West ratkaisee läheltä 21 kertaa ja kaukaa 20 kertaa. Ja oli vahvoilla.

Joukkueilla oli yhteensä 54 hyökkäystä. Näin joukkueiden hyökkäykset päättyivät:
              Läheltä               Kaukaa                 Pilkulta                 Tekniset
BK           30%                   31%                     2%                        37%
West         40%                   38%                     5%                        17%

Jäikö jotain epäselväksi?


Iloisinta minun mielestäni oli kuitenkin se tosiasia ett huoleni BK:n tilanteesta (lue edelliset blogit) näyttää tällä haava liioitellullta. Sisu Areenalla on kannustava kotiyleisö (lauantaina 303), pelaajat taistelevat joka tilanteen loppuun ja Jan Källman on saanut hyvän peruspuolustuspelin rakennettua. Kun viron sälli vielä astuu perketille niin hyvä tulee.
*
Moni on kysynyt mahdollisuutta kommentoida minulle nämä tekstit. Minulle on aikoja sitten avattu osoite mutta teille se on vielä cyberavaruudessa. Että miten olisi kotisivun ylläpitäjä?
*
Jag kommer snart att berätta varför jag är orolig över handbollens framtid i Finland.
*
Förra veckan hade SIF:s damer vunnit mot Granis flickor. Nu vann SIF:s pojkar över ÅIFK:s karlar. Borta. För Sjundeå tycks inte åldern ha så stor betydelse.
*
Och till slut ett prov på splittrade tankar:
Man märker att man blir äldre när man funderar på vad man sätter i sig. Förr åt man korv i alla dess former utan att fundera. Nu, när man äter korv i alla dess former, funderar man på det...
*
Har ni märkt att fotbollslandslaget alltid spelar okay när matcherna saknar betydelse?
*
Det blir revy i Evitskog igen. Premiär 21 januari.
*
Går inte Kyrkslätt ihop med Sjundeå så blir det Esbo. Då flyttar jag. Västerut.
*
Tilanne paranee. Pojalla on auto.

Ei kommentteja: